App of the month

maandag, april 13, 2015

Wij zijn helemaal app verslaafd en hebben er dan ook echt super veel op onze telefoon staan! We dacht dat het wel leuk was om onze favoriete apps te delen met jullie. Daarom
komt er elke maand een berichtje met een leuke app. Ze zullen voornamelijk over fotografie gaan maar we heb ook een grote liefde voor mode apps en leuke spelletjes. Misschien ken je de app al die we showen aan jullie, laat het dan weten misschien kun je ons ook nog wat leren. Of weet je zelf een leuke app die wij echt moeten downloaden. We zijn benieuwd wat jullie van dit item vinden dus laat wat weten hieronder!
Heb je een leuke app gedownload maar snap je er helemaal niks, laat het ons ook weten. Misschien zit jou app wel tussen onze verzameling en kunnen we verder helpen.

App of the month
Deze maand hebben we een echte favoriet! De app PHHHOTO.
Tjaa.. toen we de naam voor het eerst zagen hadden we niet meteen de 'wauw' factor en toen moesten we ook nog eens een account aanmaken waarbij je je mobiele nummer in moest voeren.. En bij ons gaat privacy echt boven alles. Dus bang dat we helemaal vol zouden worden gespamt of dadelijk traceerbaar waren voor een of andere serial killer hebben we de voorwaarden gelezen (deze waren gelukkig niet al te lang) en waren we gerustgesteld dat het wel safe was. Nou, wij een account aanmaken en eerst uitzoeken hoe het werkte. Kwam Miley Cyrus opeens voorbij gescrold! (Natuurlijk meteen op de followbutton gedrukt). Het werkt dus zo:

Je maakt een account die al jou kleine video's opslaat. Ook kun je andere volgen en andersom.
Het idee van deze app is dat je een foto maakt van iets of iemand. De app maakt er dan heel snel een paar foto's achter elkaar en zet het om in een herhaalde beweging. Zo wordt wordt het beeld versnelt en heb je een mini filmpje.
Je kunt dan kiezen uit twee effecten en voila je hebt je eigen bewegende foto. En wat super handig is, je kunt het opslaan voor Instagram, Facebook en Tumblr!

Vind je het wat? Laat het ons weten!




afb. google

You Might Also Like

0 reacties